Wij vinden dat iedere blessure een topsport aanpak verdient

Ga voor de kortste route naar herstel

De meeste klachten vanuit het bewegingsapparaat (spieren, pezen en gewrichten) kunnen snel worden verholpen. Direct de goede diagnose, het juiste behandelscenario en gefaseerde oefentherapie met voortgangscontrole leveren de kortste route naar herstel.
Revanu gebruikt kennis, ervaring en methodes uit de topsport en heeft ze beschikbaar gemaakt voor iedereen. Ongeacht je conditie of niveau. We zorgen dat je de oorzaak van je klachten begrijpt, signalen leert herkennen en het nut van de juiste training gaat begrijpen.

Zo verhelpen we klachten aan het bewegingsapparaat, ontstaan door een verkeerde beweging of na een operatie. Vanuit de echte oorzaak. Bovendien helpen we je nieuwe klachten te voorkomen.

Nu ook bij Revanu:

  • ARTROSE INSTITUUT NEDERLAND
Vanaf 6 mei start Revanu met artrose begeleiding en starten de intakes door reumatoloog Jeffrey Boorsma en gespecialiseerde fysiotherapeuten . De samenwerking van verschillende experts onder één dak zijn voor Nederland nog uniek en 'maatwerk' zal in veel gevallen reductie van pijn opleveren en daardoor een verbetering van uw dagelijkse activiteiten.
Voor meer info

Ergotherapie

De praktijk van Sophie Hartel sluit zich aan bij het Artrose Instituut Nederland
Ergotherapeute Sophie Hartel helpt artrose patiënten die niet meer dezelfde dingen kunnen doen als voorheen. Dat kan gaan om dagelijkse huishoudelijke taken, het werk of sociale leven.
Bij artrose patiënten gaat het vaak om fysieke aanpassingen zoals hulpmiddelen, maar ook om bijvoorbeeld een andere dagindeling. Er wordt natuurlijk altijd gekeken of de aanpassingen ook het gewenste effect hebben en door een eindevaluatie of de gestelde doelen bereikt zijn.
Dr. Cox decompressie bank (rug) nu bij Revanu

Spectaculaire behandelbank

- geeft ruimte in de wervelkolom
- vermindert de druk in de tussenwervelschijven
- herstelt bewegingsarmoede in de rug
- de oplossing voor rugklachten die niet in aanmerking komen voor een operatie
Meer info
Programma's uit de topsport
Programma's uit de topsport
De Revanu Fast Treatment Recovery (FTR) methode is afgeleid van onze ervaring met topsporters en voorkomt terugkeer van klachten of zelfs een repeterend klachtenpatroon. Deze topsportaanpak is nu beschikbaar voor jou.
Juiste diagnose, grondige aanpak</strong>
Juiste diagnose, grondige aanpak
Symptoombestrijders zijn er al genoeg. Herstel begint bij het opsporen van de oorzaak achter je klachten. In één keer de juiste medisch onderbouwde diagnose maakt alle verschil. Het garandeert een behandeling met duurzaam resultaat.
Gecontroleerde oefenstadia</strong>
Gecontroleerde oefenstadia
Om vlug te kunnen herstellen, moet je juist niets overhaasten. Veel mensen hebben de neiging te snel te willen. Logisch, maar bij je oefentherapie moet je geen stappen overslaan. Zorgvuldige monitoring en een gecoördineerde opbouw van het herstel per variabele geeft aan wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Zonder risico op terugval.
volleyballend karakter
Kom je bij ons langs voor een intake, proefles of om te sporten in de zaal? Vergeet dan niet om een handdoek mee te nemen en om zaalschoenen aan te trekken!

Openingstijden

Van plan om langs te komen? Bel gerust voor een afspraak!
Maandag: geopend van 08:00 tot 18:00
Dinsdag: geopend van 08:00 tot 19:00 (groepsles: circuit 17:30-18:30)
Woensdag: geopend van 08:00 tot 18:00 (groepslessen: pilates 08:30-09:30 & 17:00-18:00; mindfulness 11:30-12:30; spel 14:30-15:30)
Donderdag: geopend van 08:00 tot 19:00 (groepsles: circuit 17:30-18:30)
Vrijdag: geopend van 08:00 tot 18:00
Zaterdag: geopend van 08:30 tot 12:30
Zondag: gesloten
Contact
locatie
Vestigingen
Cronenburg 73
1081 GM Amsterdam
&
In Chiropractie Ceintuurbaan:
Ceintuurbaan 424HS
1074EB Amsterdam
telefoon
Telefoonnummer
Bel ons op
020 643 50 52
(telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00)
mail
E-mail
Stuur een mail naar
info@revanu.nl
over ons

Team Revanu

Ons team van acht gedreven en ruim gekwalificeerde fysiotherapeuten staat voor je klaar. Iedere fysiotherapeut heeft bij ons zijn eigen specialisatie en complexe vraagstukken worden besproken in ons teamoverleg. Maak kennis met onze mensen, hun ervaring en hun skills.
Maak kennis met ons team
Fast treatment Recovery methode

Onze aanpak

Mark Haak ontwikkelde vanuit zijn ervaring als topsportfysiotherapeut (o.a. Ajax, Sparta Rotterdam, Volvo Ocean Race, NTC Shorttrack) de Fast Treatment Recovery methode. Je leest hier meer over de ruggengraat van onze dienstverlening. Wat je altijd van ons kunt verwachten zijn de volgende stappen:

  • Een persoonlijke en uitgebreide screening.
  • Een goed onderbouwde diagnose.
  • Een persoonlijk behandel- en trainingsplan.
  • De behandelingen met voortgangscontrole.
  • Communicatie via een nieuw ontwikkeld video feedback systeem.
  • De afsluiting met persoonlijke tips.
  • Een terugkomafspraak voor het monitoren van uw succes.

Zoals je in deze stappen kunt zien, is een traject bij Revanu altijd een dynamische wisselwerking tussen jou en je fysiotherapeut. De regie ligt bij jezelf, maar wij volgen je vooruitgang op de voet. Je mag gebruik maken van ons video feedback systeem, een bibliotheek van oefeningen die voor jouw behandeling relevant zijn. Je kunt met het systeem ook via video communiceren met de therapeut, zodat deze een analyse van je bewegingspatroon kan maken. Dat scheelt een extra keer langskomen.
Fast Treatment Recovery Methode
volleyballend karakter
gecontroleerd herstellen
Diensten

Onze verschillende diensten

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, bieden wij verschillende diensten aan. Zo kunt u natuurlijk bij ons terecht voor onder andere, fysio- en manueeltherapie. Daarnaast worden personal training, logopedie en ergotherapie ook binnen ons bedrijf aangeboden. Verder geven wij leuke alternatieve therapieën bij ons in de zaal, die ieder op eigen niveau mee kan doen.
Diensten