Revanu Artrose Instituut Nederland

Vanaf 6 mei wordt Revanu onderdeel van Artrose Instituut Nederland

Samenwerking van experts op het gebied van artrose
Anderhalf jaar na de opening in Zeist heeft het AIN inmiddels vier vestigingen en op 6 mei wordt in Amsterdam bij Revanu de vijfde vestiging van het Artrose Instituut Nederland geopend.
Het AIN wil voor de vele mensen met artrose de kwaliteit van leven verhogen zónder operatie.

Ongeveer 1,5 miljoen mensen in Nederland hebben artrose, ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Dit betreft voornamelijk ouderen (50+). Deze chronische aandoening komt het meest voor bij de knie, heup en schouder. De hinderlijke klachten zijn doorgaans: pijn, bewegingsbeperking, stijfheid, zwelling en soms instabiliteit. Vervelend dus en een inperking van de kwaliteit van leven.

Artrosezorg
Het AIN bewijst dat er ook zonder operatie veel behandelmogelijkheden zijn binnen de artrosezorg. “Door meerdere disciplines te laten samenwerken – bij het AIN zijn dat medisch specialistische zorg, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, podologie en lifestyle coaching – wordt er vanuit meerdere invalshoeken naar de oorzaken van artrose gekeken en wordt meteen op meerdere vlakken behandeling gestart. Het resultaat is hierdoor vaak veel beter dan wanneer er door één discipline behandeld wordt.” Aldus Prof. dr. Frank Backx, sportarts en medisch directeur van het AIN.

Intake
Reumatoloog Jeffrey Boorsma en de fysiotherapeuten van Revanu maken samen een uitgebreide analyse van uw klachten en daardoor krijgt u inzicht in wat u mankeert, maar ook wat u nog wel kan doen om uw klachten te verminderen en kwaliteit van leven te verhogen. De behandeling is altijd maatwerk.

Informeer bij uw huisarts of specialist en vraag bij een positief advies een verwijzing voor de intake bij Revanu.

www.artroseinstituut.nl
Contact: 085-8225014 en vergeet niet te vermelden dat het om de locatie Revanu gaat