Personal Training

Personal training is een effectieve manier om je doelstellingen te behalen. Trainen met begeleiding zorgt ervoor dat je een stok achter de deur hebt. Als je traint met iemand die je motiveert en inspireert, zal je minder snel opgeven. Een personal trainer helpt je niet alleen met oefeningen maar die leert je ook over sport en gezond leven.
Een personal trainer ontwikkelt een persoonlijk programma gericht op jouw doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht, het opbouwen van kracht/spiermassa, het verbeteren van conditie tot het werken aan een fit en gezond lichaam. Bij één op één training heb je de volledige aandacht. Dit maakt personal training erg effectief. Een PT leert jou en je grenzen kennen. Hierdoor kan de trainer gerichte feedback geven en je helpen je grenzen te verleggen.

Revanu is in dit kader een samenwerkingsverband aangegaan met Annemieke Bes. Annemieke is een professioneel zeilster die deelnam aan drie Olympische Spelen en een Ocean Race. Zij is een erkende trainer met veel ervaring. Voor meer informatie, kun je een kijkje nemen op haar site.
Bezoek site
locatie
Vestigingen
Cronenburg 73
1081GM Amsterdam
&
In Chiropractie Ceintuurbaan:
Ceintuurbaan 424HS
1074EB Amsterdam
telefoon
Telefoonnummer
Bel ons op
020 643 50 52
(telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00)
mail
E-mail
info@revanu.nl