Revalideren met een maatwerk behandelplan

Samen streven naar het hoogst haalbare resultaat

Bij sommige klachten zijn een paar sessies fysiotherapie niet voldoende. Bijvoorbeeld na een operatie, bij overbelasting van blessures, bij een chronische aandoening of na langdurige ziekte. Ook bij de revalidatie hiervan staan we klaar om je te begeleiden met een op maat gemaakt behandelplan. Samen met jou streven we naar het hoogst haalbare einddoel.
Wij hebben fysiotherapeuten die geregistreerd staan in het Chronisch Zorgnet en gespecialiseerd zijn in behandelingen bij longaandoeningen en hart- en vaatziekten. Voorbeelden hiervan zijn COPD en claudicatio intermittens ('etalagebenen'). Ook zijn wij ervaren in het begeleiden van patiënten met chronische pijnklachten of een chronisch ziektebeeld als Parkinson, MS of na een CVA. Daarnaast hebben wij ervaring met revalidatie van bijvoorbeeld een kruisbandoperatie, schouderluxatie (schouder uit de kom), een gescheurde achillespees (ruptuur) of een totale knie- of heupprothese.

Oefentherapie

Oefentherapie is een vorm van training en als essentiële behandelmethode voor herstel een vast onderdeel van onze FTR-methode. Oefentherapie kan voor iedereen, van jong tot oud, worden ingezet. De therapie wordt voor op basis van je niveau en je klacht opgesteld, maar ook vaak preventief. Monitoring van je vooruitgang hoort er bij Revanu standaard bij.
Hardloopbaan buiten