Disclaimer

Disclaimer

Revanu zorgt ervoor dat de website www.revanu.nl goed werkt, toegankelijk is en de juiste informatie bevat. Maar, soms kan het gebeuren dat de website tijdelijk niet bereikbaar is of dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Lijdt u daardoor op de een of andere manier schade? Dan zijn wij niet aansprakelijk.
De informatie op deze website is van Revanu. Wilt u de informatie gebruiken? Vraag ons dan eerst om toestemming. Als eigenaar van de website mogen we de informatie op elk moment, zonder aankondiging, wijzigen of verwijderen. Ziet u iets wat niet klopt of niet werkt? Dan horen we het graag. Zodat we het snel kunnen aanpassen.

Revanu garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. Op onze website staan hyperlinks naar andere websites. Revanu is niet verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en inhoud van de websites van derden. En voor hoe derden omgaan met uw persoonsgegevens. Lees daarom, als die er is, altijd het privacy statement van de site die u bezoekt.

Heeft u vragen? Bel 020-6435052 of mail info@revanu.nl.