Samenwerken
maakt Revanu
nog deskundiger

Kennisuitwisseling met topsport- en medische partners

Topsportorganisaties en medische partners versterken de kern van onze dienstverlening. Zo toetsen we onze aanpak continu in de topsportpraktijk en kunnen we snel schakelen met en doorverwijzen naar onze medische partners. Veel van hen bevinden zich in de nabije omgeving van Revanu.
Samenwerkingen

TeamNL

Revanu is high performance partner van TeamNL. In die rol draagt Revanu bij de professionalisering van de sportgeneeskunde. Het geeft ons ook toegang tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk van sportartsen, orthopeden, radiologen, cardiologen en longartsen.
Meer over TeamNL

Watersportverbond

Revanu heeft een historie met olympisch zeilen en andere watersporten. We wisselen kennis en ervaring uit met dit netwerk van meer dan 400 aangesloten watersportverenigingen, waaronder wedstrijd- en topsporters. Ook de Volvo Ocean Race heeft al twee maal gebruik gemaakt van onze kennis. Team Brunel en Akzo Nobel hebben met succes en goede gezondheid hun race afgelegd.
Meer informatie

KNSB

Mark Haak is in 2020 begonnen met het ondersteunen van het medisch team van de Nederlandse shorttrackers.
Meer over KNSB

Samenwerken met Revanu

Ons team staat open voor nieuwe samenwerkingen. Om samen onze deskundigheid nog verder te ontwikkelen, te verwijzen of kennis te delen. Voor meer informatie of een kennismaking kun je onderstaand formulier invullen.

Contactformulier